ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Mazuzshura Goltisar
Country: Liechtenstein
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 21 June 2012
Pages: 229
PDF File Size: 15.41 Mb
ePub File Size: 1.48 Mb
ISBN: 364-8-27233-268-6
Downloads: 24217
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Meshicage

Smith saznaje da Heydrich priprema zamku.

Henry Jackman Dominic Lewis. Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje alternqtivna dolazi na posao.

Drugi projekti Wikimedia Commons. Check date values in: James Hawkinson Gonzalo Amat.

Wellcome! :: Alternativna povijest

Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Erik Oleson i Rick Cleveland.

Priznanje koje Smith dobije inspirira Thomasa da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera. Juliana otkriva da je Trudy nosila film u Canon City u Coloraduu Neutralnoj Zonigdje je namjeravala da se sretne s nekim.

  ANVISA GUIDELINES FOR BIOEQUIVALENCE PDF

Frank saznaje od Arnolda da ih je Juliana upozorila da napuste San Francisco i da ga nije izdala. Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to.

Juliana dijeli s Dixonom svoju sumnju da je Hitler mrtav. Juliana prihvata posao kod Tagomija dok nastavlja svoju potragu za odgovorima. The Man in the High Castle “. Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom.

Ukrcava poijest u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy.

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Karen je ubijena u razmjeni vatre. Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala.

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe na atolu Bikini. Kad se dovoljno udaljila, Juliana spaljuje automobil i sakriva se. Wegener pozdravlja svoju obitelj i odlazi u Hitlerov alpski dvorac mjesto snimanja je dvorac Hohenwerfen. Sudbine Franka i Sarah nisu poznate.

  DELECLUSE SNARE DRUM PDF

Alternativna historija

Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u alterativna. Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima.

MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz je ustvrdio: Juliana uspijeva odgurnuti agenta preko ivice u njegovu smrt. Imenski prostori Stranica Razgovor.

Alternativna povijest – Croatian-English Dictionary – Glosbe

Thomas Schnauz i Jace Richdale. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena.

Ovo navodi Franka na plan da ubije japanskog krunskog princa i princezu koji dolaze u posjetu, ali na kraju odustaje od svoga plana.

Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame. Dobavljeno iz ” https: U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija.

povjjest